tisdag 5 juli 2011

Snurrigt

Jag är jätte snurrig just nu. Vet inte om det beror på att jag kanske har sovit för lite under några dagar. Eller jag VET att jag har sovit för lite, fast jag vet ju inte om bristen på sömn är orsaken till min yrsel.
Det kan ju också vara en kombination mellan för lite sömn och för mycket jobb. Jag har ju fortfarande förlängda dagar den här veckan och dessutom håller jag på att lära upp min sommarvikarie och det tar verkligen på krafterna. Vet inte varför, men det känns som om det tar ovanligt mycket tid med att lära upp vikarien i år. Det är väl inte det att han är onormalt trög. Det är han ju inte, men han frågar ju en del (vilket i och för sig är bra) och sen kanske inte jag orkar förklara allt så bra nu heller eftersom jag haft så mycket annat att göra. Har känt mig rätt överbelastad på jobbet den senaste tiden och jag tror det är därför som jag inte har klarat av att lära upp vikarien på samma sätt som jag brukar. Det går så långsamt, känns det som ... och jag har fortfarande en hel del saker kvar att visa honom ... som han behöver lära sig, men som jag inte hunnit gå igenom än. Nästa vecka ska han ju göra andra saker, så nu har jag bara tre dagar kvar att lära honom mitt jobb och jag vill ju att han ska vara hyfsat självgående innan jag går på semester. Jag är ju bara orolig över att han inte kommer hinna med allt på dagarna sen. Han kommer ju få göra fler saker än någon annan sommarvikarie, eftersom jag har fått mer uppgifter den senaste tiden och i år så är det tänkt att sommarvikarien ska göra i princip ALLT som jag gör. Stackars kille! Att JAG klarar av det är ju en sak ... men jag gör ju många saker helt automatiskt utan att behöva tänka så mycket. Därför går det rätt fort för mig. Men om man är ovan, så tar det mycket längre tid, så jag fattar verkligen inte hur han ska hinna med. Visst ... det är sommar och semestrar nu ... och antagligen en lugnare period på jobbet. Men samtidigt så måste man ju ändå utföra alla uppgifter som vanligt ... även om mängden post kanske är mindre. Fast momenten blir ändå inte färre. Men, men ... det får väl bli som det blir ... och så lär jag honom så gott jag kan.

Hur som helst, så känner jag mig just nu väldigt snurrig. För en stund sen så kändes det verkligen riktigt obehagligt. Så fort jag vred på skallen så snurrade det till. Inget roligt alls! Men nu känns det ändå något bättre, tack och lov. Tog en glass efter att jag lagt barnen, så kanske hjälper den extra energin lite mot min yrsel? Jag brukar annars inte ta glass så här på en vardagskväll, men just nu så känns min hälsa mycket viktigare än min vikt. Jag får hålla igen under dagar som jag mår bra istället. ;-)
Sen ska jag nog försöka komma i säng lite tidigare ikväll ... snart, med andra ord, eftersom klockan redan är väldigt mycket. Vill nog helst komma i säng före 23. Får se hur jag lyckas med det.
Så hoppas jag att allt kommer kännas bättre imorgon bitti när jag vaknar.

1 kommentar :

  1. Ja jag känner väldigt tydligt när jag är trött! Yrsel och blir seg och tung i hela kroppen. Du får se till att vila ordentligt!

    SvaraRadera