tisdag 19 juli 2011

Redo för resan

Igår var vi förbi resebyrån och hämtade ut barnens Super Kids-paket, som hade kommit. Det innehöll varsin tröja, keps och väska. Så nu är de verkligen sååå redo att åka till Turkiet!


Det är ju inte så långt kvar nu, så de börjar nog bli rätt förväntansfulla. Amanda funderade igår på om vi snart borde börja packa. Hon gillar att vara väl förberedd ... och brukar vilja planera i god tid. Men jag tycker nog att det är lite väl tidigt än. Jag brukar nog vilja packa först när någon dag återstår ... och då göra allt på en gång. Fast om en vecka ungefär börjar det väl bli dags att sätta i gång med packandet.
Det ska i alla fall bli sååå kul att åka till Turkiet ... bada, sola och bara vara. Jag har ju redan blivit en del bränd i ansiktet. Det tog ju på så bra när vi var ute på sjön i söndags, så min näsa är alldeles röd och likaså pannan och kinderna. På ett sätt kanske det var bra att jag brände mig NU ... före vi åker ... för då kanske jag inte blir lika lätt bränd när vi kommer ner till Turkiet sen. Fast jag måste nog ändå komma ihåg att smörja in mig ordentligt så det inte går som när vi senast var på Teneriffa. Då struntade jag i att smörja mig den första dagen, vilket resulterade i att jag brände mig ordentligt och inte kunde bada alls följande dag. Var ju tvungen att ha t-shirt över axlarna då eftersom det brände så dant. Jag brände mig även i hårbotten, så jag var tvungen att skaffa en huckle (eller hårband, kanske det heter?). Den måste jag komma ihåg att ta med mig nu till Turkiet, så jag får skydd på huvudet. Jag kan ju liksom inte smörja skallen, så då funkar det bra med en huckle istället. Amanda har ju också flera sådana som vi kan ta med.
Det är ju en del att planera inför resan. Fast jag ska ändå försöka att skjuta upp planeringen till nästa vecka ... så att jag kan få njuta ordentligt av semestern ... även innan vi åker iväg.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar