torsdag 6 januari 2011

Slö dag

Idag har jag verkligen inte gjort mycket vettigt alls. Har mest bara slappat hela dagen ... och spelat Sims 3, på Wii. Viktor fick det spelet i julklapp och jag ÄLSKAR det. Man kan ju skapa sig en familj, intrigera och interagera med folk i spelet ... skaffa barn och inreda hus ... som ett "verkligt" liv ... fast på låtsas. Jag tycker det är superkul. Idag var det dock jätte nära att min son dog. Han hade precis blivit tonåring och var superhungrig. Men så verkade det vara nåt fel på kylskåpet, så han kunde inte äta någon mat. I absolut sista stund så kom jag på att man kunde köpa ett nytt kylskåp och från den kylen kunde han få mat och blev räddad i sista sekund.
Mannen i familjen var också riktigt nära att dö, men efter en dusch och lite TV-tittande, så klarade han sig. Det är verkligen ett fascinerande spel ... fast jag tycker inte det är helt lätt att hålla alla vid liv. Från början hade jag ju bara två att ta hand om, men nu har de ju fått två barn, så nu är de fyra. Nu vill ju mamman i familjen ha en son till, fast jag kanske ska vänta en stund med det, eftersom jag har lite svårt att sköta om alla människor. Nå ... får se hur jag gör. Kul, är det, i alla fall! :-)

Utöver Sims-spelandet, så har jag även legat på soffan och kollat på film. Maken hyrde några tidigare idag, så de har vi kollat på nu ikväll. Var riktigt mysigt.
Jag har ju fortfarande hemskt ont i ryggen, så därför låg jag ner under filmerna. Att ligga ner på rygg, är den enda ställning då jag inte har något ont. Då känner jag mig lugn och avslappnad. Det gör annars ont när jag sitter, går och står. Hoppas det snart går över, för det är inget vidare att ha så här ont. Nåja ... det går väl över så småningom. Jag klarar ju av det mesta ändå. Har ju inte ryggskott, tack och lov.
I morgon är det jobb igen, fast sen blir det helg och ledigt två dagar ... den sista helgen på barnens (och makens) jullov.

1 kommentar :

  1. Det där sims är jag lite sugen på med fundarar på och köpa det till vårat ds den spelkonsol som används minst ju nu haha och vi har desutom två men tror nog att jag kommer bli lite väll fast i det så vi får se

    SvaraRadera