söndag 16 januari 2011

Slapparsöndag

Idag har jag inte gjort mycket alls. Har varit en riktigt superlugn mys- och slappar-söndag. Har kollat lite på TV, spelat lite TV-spel, lagat lite mat och så hade Viktor en kompis här på besök ett tag.
Till middag idag, så gjorde jag kåldolmar. Det är en av favoriträtterna ... för hela familjen. Min mamma gjorde riktigt goda kåldolmar, fast själv vågade jag inte testa att göra sådana ... inte förrän för några år sedan. Då upptäckte jag att det faktiskt inte VAR riktigt så krångligt som jag hade föreställt mig, så därför har det blivit fler gånger efter det. Jag brukar alltid laga dubbel sats, för då blir det så mycket att vi kan frysa ner hälften ... så har hela familjen till en till middag ... bara att koka potatis till. Mums, mums!
I morgon är det jobb igen och nästa vecka ska jag börja tidigt alla dagar ... ska dit och printa på morgnarna. Brukar kännas lite tungt, faktiskt, att jobba ca 45 minuter extra varje dag ... men den här gången behöver jag faktiskt komptiden jag får. Jag ska ju vara ledig på sportlovet och eftersom alla mina semesterdagar är slut, så behöver jag en del komp. Jag har visserligen så det räcker ändå, men lite extra tid skadar ju inte. Ska faktiskt bli himla skönt att vara ledig en hel vecka sen. Det brukar jag aldrig vara annars ... annat än på sommaren ... så det ser jag verkligen fram emot.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar