lördag 15 januari 2011

Kattskrällen!

Puh, vilken dag! Är rätt slut i benen nu, måste jag säga. Har ju städat bort julen idag och eftersom det dessutom var rätt dammigt, så tog det en himla tid att städa. Började vid typ 10.30 och var inte klar förrän vid 15. Men så var jag ju tvungen att tvätta en massa också. Kattskrällena hade ju ÅTERIGEN kissat i vår säng ... den här gången hade de gjort det på natten ... medan vi låg i sängen och SOV! FY, vad äckligt, liksom! Så nu blir det till att ha dörrarna stängda på nätterna ... så katterna hålls utanför vårat rum ... så, som vi har på dagarna nu för tiden. Man måste ju liksom passa dem hela tiden annars. Vet inte hur mycket sängkläder jag har fått tvätta den senaste månaden ... överkast, täcken, påslakan, lakan ... ja, hela alltet har  jag fått tvätta ... i omgångar. Suck!
Jag hoppas verkligen att de slutar upp med de där kisserierna efter att de blivit kastrerade. Vi har bokad tid för det på tisdag. Det är jätte dyrt, så därför har vi ju avvaktat ett tag. Men nu känns det som om vi inte kan vänta längre. Så länge det bara var Sotis skrän som irriterade, så kändes det inte så akut. Men nu har ju Våfflan börjat kissa överallt (ja, Sotis kissar också) och DET är fruktansvärt besvärande! Så nu blir det kastrering och efter det ska vi väl bli kvitt det där jobbiga problemet.

Hur som helst ... annars har dagen varit rätt bra. Vi har fått bort alla julsaker, lägenheten är städad ... sååå skönt att få bort allt damm ... sen har jag spelat lite Sims 3, lagat en Ålandspannkaka (eftersom vi hade mannagrynsgröt över) och lagat en god middag. Vi åt krämig risotto med Västerbottenost i, Köttfärsbiffar, stekta hela champinjoner och så körsbärstomater ... och jag och maken drack varsitt glas rött vin till. Gott, gott! :-) Sen blev det ju Ålandspannkaka med sylt och vispgrädde till efterrätt.
Nu blir väl resten av kvällen rätt lugn. Kanske att vi kollar på nån film eller så? Har ju en del inspelat på hårddisken som vi skulle kunna se. Ska väl logga ut från datorn snart och ägna mig lite mer åt familjen istället.
Morgondagen har vi inga planer alls för. Blir nog mest att ta det lugnt, skulle jag tro.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar