lördag 5 mars 2011

Typiskt

Suck! Jag börjar verkligen bli riktigt less på alla motgångar hela, hela tiden. Vi var ju tvungen att ställa in förra söndagens tripp till Sandviken ... där vi skulle hälsa på min syster och hennes barn ... och min systerdotters lilla bebis, Milo. Så fick vi ju då planera om ... och eftersom Mars kommer vara väldigt fullbokad med diverse grejer, så konstaterade vi att den enda dagen som skulle funka för oss var imorgon ... så då bestämde vi att vi skulle åka då. Jätte kul! Verkligen!
MEN ... inget verkar ju liksom bli som planerat. Det händer ju oförutsedda grejer precis hela tiden. Så även denna gång ... såklart. :-(
Viktor har ju varit lite hostig de senaste dagarna, men inte mer än så. Men idag blev det plötsligt sämre. Han är hostig, snuvig och när vi tog tempen, så hade han även förhöjd temperatur. TYPISKT! Så nu fick vi ju då ställa in ... IGEN! GAAAH!
Det värsta är att detta var den enda dagen som funkade för oss. Nu kommer vi ha fullbokat varenda helg framöver. Maken har en massa grejer hela tiden ... och dessutom har vi ju flytten framför oss. Så nu kommer vi knappast hinna åka över före flytten. Det känns verkligen jätte tråkigt. Blir väl först i April, som tidigast.
Undrar om det är slut på tråkigheter nu, eller om besvikelserna kommer fortsätta? Lite tröttsamt, börjar det faktiskt kännas.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar