lördag 26 mars 2011

Grejer överallt

Nu har vi fått alla våra saker till den nya lägenheten ... och nu är jag TOTALT slut överallt! När jag lade mig igår kväll ... i vår splitternya säng, så kändes det så sjukt skönt. Det var inte längre bara ryggen som värkte, utan jag hade ont precis överallt och det kändes helt underbart att få lägga sig ner och sova. Sen sov jag gott hela natten och gick upp senast av alla ... så, som jag brukar för det mesta på helgerna. ;-) Tror jag gick upp vid 9-tiden.
Sen har det varit full fart hela dagen ... uppackning, hur mycket som helst ... och sen var vi länge vid den gamla lägenheten och plockade med oss allt som var kvar där.
Nu ser det ut som ett bombnedslag här hemma ... och det känns inte ett dugg roligt. Vill bara att all den här röran ska försvinna. En trollkarl vore inte helt fel just nu ... en trollkarl som sa sim salabim ... och vips, så skulle alla grejer vara på sina rätta ställen. DET vore en himmelsk dröm! Men knappast något som skulle kunna inträffa. Nej, det är nog bara att kavla upp ärmarna och jobba på så gott man kan ... och hoppas att man får bort allt så snart som möjligt. Fast just nu känns situationer rätt övermäktig, på ett sätt. Kartonger, plastsäckar, papperskassar och grejer ... ÖVERALLT ... och det känns inget roligt alls.
Men, men ... nu har vi ju i alla fall fått hit allt, så nu är det bara att koncentrera sig på själva uppackningen under morgondagen. För tillfället känner jag mig helt slut, men under natten får jag nog nya krafter, så jag orkar fortsätta imorgon.

Nu tänkte jag i alla fall se på Körslaget och slappa lite.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar