söndag 27 mars 2011

Fick en kalldusch


Vi har ju badkar i den här nya lägenheten och eftersom vi inte haft det på många år, så var ju barnen jätte sugna på att bada. Tyvärr så går det ju åt väldigt mycket vatten när man fyller ett badkar och vi har ju en egen varmvattenberedare i lägenheten med en viss mängd varmvatten ... men den mängden räcker typ precis till att tillgodose två barns behov. Amanda badade först, så för henne var det varmt och skönt under hela badet. Sen var det Viktors tur några timmar senare och visst räckte varmvattnet till att fylla karet, MEN ... när det var dags att duscha av sig efteråt, så fanns det ingen värme kvar i rören. Stackarn fick ju blaska av sig i kallvatten. Hua! Men han var duktig och gnällde ingenting alls.
Ja, sen hoppades jag ju att vattnet skulle hinna rinna till lagom till jag själv behövde duscha. Men icke. Vattnet var alldeles iskallt ... och jag, som ska jobba imorgon. Vill ju vara ren när jag ska till jobbet, ju.
Fast jag är inte lika tuff som Viktor ... inte så att jag ställer mig i en iskall dusch.
http://www.greenwoodhardware.com/coldshower.jpgNej, jag gjorde istället så att jag endast tvättade håret nu ... så får jag ta resten imorgon istället, för kallduschar klarar jag bara inte av. Tror inte min rygg skulle må särskilt bra av det heller, eftersom jag då skulle behöva spänna mig så dant. Ryggen har ju faktiskt blivit bra mycket bättre nu de senaste dagarna, så jag vill inte riskera att den blir värre igen.
Nå ... håret blev ju rent i alla fall ... och det är det viktigaste för mig. Skitigt hår, är inte vidare vackert.

Idag har vi i alla fall hunnit med en hel del. Alla kläder är uppackade, hela köket är nog också uppackat, så har vi fått upp sänglampor, tavlor och lite gardiner. Det är dock massor kvar att göra innan vi kan börja med att bara "bo". Jag ska ju dock jobba nu i veckan, så det blir först efter jobbet som jag kommer hinna göra något ... och jag SKA nog göra så mycket som jag bara orkar ... ända tills vi kommit i ordning. Jag hatar verkligen att bo i ett sådant här flyttstök. Så jag vill få undan allt så snart som möjligt. Hoppas verkligen det löper på bra. Är ju upptagen några kvällar den här veckan, så man får väl jobba lite intensivare under de kvällar som man är hemma.
Nu ska jag i alla fall snart lägga mig, för sen blir det upp till jobbet i morgon. Nästan så det ska bli lite skönt, faktiskt ... att komma till jobbet och få vila ut. ;-) Är ju mindre ansträngande att jobba just nu. Hemma är det ju verkligen fullt upp.

1 kommentar :