lördag 5 mars 2011

Snart börjar det

Nu är det strax melodifestivalen ... sista omgången innan finalen ... dvs Andra Chansen. Blir ju spännande att se hur det går. Två låtar ska ju gå vidare. Jag vet inte riktigt vilka jag hoppas på ... men jag har väl vissa favoriter.
SVT Melodifestivalen

Som det känns nu, i alla fall, så håller jag på Shirley's Angels i det ena blocket. Den tror jag känns helt klar för min del.
Men som jag sa i ett tidigare inlägg, så har jag mer problem med det andra blocket. Där hoppas jag på antingen Jenny Silver eller Sara Varga. Jag får väl se ikväll hur det känns ... om jag kommer hålla på någon mer än den andra.
Det ser dock mörkt ut för alla mina vinstförhoppningar. Jag kollade på SVTs Melodifestivalsajt för en stund sen och enligt undersökningen de hade där, så låg ingen av mina favoriter i topp. :-( Där var det Loreen, som var favorit ... något som jag tycker är helt obegripligt. Men, men ...
Egentligen spelar det ju ingen roll vilka som går vidare, eftersom min absoluta favorit detta år redan är klar för final ... nämligen Sanna Nielsen. Den låten gillade jag jätte mycket!

Nä, nu är det snart dags att plocka fram lite snacks ... och kolla på den spännande upplösningen. Haha! :-D Ska väl logga ut från datorn om en stund.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar