måndag 21 mars 2011

Nu är våren på väg!

Idag kom årets första Hemglass-reklam. Stort, var bladet som vi fick ... A3-format ... och två sidor (fram- och  baksida). Tror inte vi fått någon så stor hemglass-reklam tidigare. Viktor trodde inte ens att det var reklam för glassbilen, eftersom det var så stort.

Det är väl nästan att man får lite vårkänslor när man ser att glassbilen är i antågande. Vet inte hur det är i Sverige eller i Finland, men här på Åland, så kommer ju bara glassbilen under sommarhalvåret. Enligt reklamen, så kommer bilen för första gången nu på Torsdag och sedan får vi höra den lilla trudelutten varannan Torsdag ända till den 6:e Oktober.
Så nu känns det verkligen som om våren är i antågande ... nu, när glassbilen kommer hit till vår lilla ö. DÅ är det VÅR ... och ett tecken på att sommaren snart är här!

Nu har jag ju inte studerat reklamen så värst noga eftersom vi knappast hinner handla någon glass nu på Torsdag. Vi har ju fullt upp med flytten, liksom. Men jag hann ändå se lite grann ... på framsidan ... och jag tyckte det var lite lustigt att de redan hade rea på ett av sina glass-paket. Rea ... det brukar de ju ha i slutet av säsongen ... inte i början. Tyckte det var lite knasigt. Bra, dock ... om man hade tänkt att köpa glass nu. Fast det ska vi ju inte ... även om man nog är bra sugen. ;-)
Sen ... i den nya lägenheten ... så kommer vi ju har mer plats för glass också. Vi får ju en dubbelt så stor frys mot den vi har här, så nu kommer vi få plats med både en massa glass och hel drös med bullar. Ja ... så kan man ju kompensera allt det där onyttiga med en massa grönsakspåsar. Haha. :-D
Det blir nog bra, det.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar