lördag 12 mars 2011

Mycket att göra

Idag har jag en del att göra. Ska först ut på stan en sväng ... har lite som behöver köpas. Sen behövs det dammsugas och efter det så måste jag verkligen börja packa. Vi flyttar om mindre än två veckor (det var två veckor igår) och än så länge har jag inte packat ner en enda pinal. Jag vill ju inte packa för tidigt, eftersom det inte är nåt vidare att bo i ett hem fyllt av flyttkartonger. Då väntar jag hellre så länge som möjligt och packar då intensivt istället. Fast NU börjar det ju verkligen bli hög tid att börja. Vi har ju en himla massa grejer och det tar ett tag att få ner allting i kartonger. Undrar bara var jag ska ställa alla kartonger någonstans? De måste ju vara på ett ställe där de inte är i vägen. Får se hur vi löser det.



Ja, så lovade jag ju Amanda att vi skulle baka bröd idag också. Hon hittade ett recept som hon ville testa ... så då måste jag ju få in brödbaket också i dagens agenda.
Sen tänkte jag laga en tre-rätters middag ikväll ... blir väl den sista "finare" måltiden i den här lägenheten. Nästa helg måste jag ju packa ner de flesta av våra köksgrejer, så då kommer vi nog inte ha så mycket man kan använda till en ordentlig meny. Det blir nog mer enklare matlagning den här sista tiden. Ja, vi måste ju ha kvar en stor och en liten kastrull ända in i det sista. Kanske också att man får behålla en gratängform så länge som möjligt ... och stekpannorna och grytan, såklart. Men det mesta måste vi ju packa ner. Fast köksgrejerna får vi (hm ... JAG) ta nästa helg. Idag kan man nog börja tömma bokhyllan ... packa ner böcker, fotoalbum, CD-skivor och pokaler, typ. Får se lite vad man hinner med.

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre. Måste sminka mig och sen sticka iväg ut på stan. Tänkte väl ta barnen med mig också ... så jag får lite bärhjälp.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar