onsdag 18 augusti 2010

Trött idag

Nu är jag sjukt trött ... ja, trött i hela kroppen ... så nu ska jag strax lägga mig. Hoppas verkligen att jag somnar snabbt ikväll. Har haft lite problem med det de senaste dagarna. Igår låg jag nog nästan 2 timmar i sängen innan jag lyckades somna in. Jag vred och vände på mig, men hittade ingen skön ställning alls. Sängen kändes så hård och så fick jag ont hur jag än låg ... eller så blev det svårt att andas i vissa ställningar. Så kunde jag inte sluta tänka heller. Vi var på föräldramöte till Amandas skola igår, så då hade jag mycket att tänka på angående det ... en hel del negativa saker ... men det orkar jag inte prata om just nu ... är alldeles för trött idag.
Hur som helst ... i morse åkte vi iväg tidigt till Sverige. Vi hann ju inte handla i förra veckan, pga att vi fick sitta i bilkö så länge, så därför åkte vi och handlade idag istället. Dels så handlade vi lite torrvaror på Coop i Norrtälje ... och sen åkte vi in till Stockholm och köpte mer grejer ... mestadels kläder och skor inför skolstarten. Amanda har vuxit så otroligt mycket den senaste tiden, så det var till största delen hon som fick nya kläder ... och skor till skolgymnastiken. Så fick hon en basker också. Den var inte planerad, men hon såg den i affären och blev bara sååå förtjust i den, så då fick hon köpa den.
Sen köpte vi tre par örhängen till henne också, så hon har några att välja mellan.
Vi hann väl egentligen inte köpa exakt allt som jag hade tänkt mig, men det mesta hann vi nog med ... och pengar gjorde vi av med ... en hel del.
Vi hittade lite kantareller också ... på Hötorget. :-D De var otroligt billiga ... långt ifrån några Åländska priser i alla fall ... så vi köpte ett helt kilo. En del tog vi till middagen och resten frös jag in. Är ju bara sååå gott!

I morgon är Amandas första skoldag och hon var väldigt nervös när hon lade sig. Jag ska gå med henne i morgon, så det kommer nog gå bra. Vi valde ut kläder precis innan läggdags, som nu ligger prydligt på en stol i barnens rum.

Nu måste jag själv lägga mig också ... och jag ska orka i morgon.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar