tisdag 24 augusti 2010

En ny hobby ... eller inte ...

Att plasta in böcker hör INTE till någon av mina favoritsysselsättningar, men nu när jag har två skolbarn, så innebär det ju att en hel del böcker ska plastas in ... det blir ju dubbel uppsättning, ju. Så ... det är vad jag har sysslat med ikväll ... att plasta in böcker.
I Amandas veckobrev stod det under tisdagen (idag, alltså): "Läxa: plasta in Alfabetsboken". Hm ... jag trodde ju att det var barnen som skulle få läxor i skolan ... men detta innebär ju att det blir föräldrarna som får göra läxan. Det är ju bara sååå roligt (obs! Ironisk ;-)).
Sen är ju lärarna så himla omtänksamma också så de skickar hem en bok i taget ... så man får ju hålla på med att plasta in böcker varenda dag ... så man får njuta av denna underbara "hobby" mååånga dagar. Visst är det snällt av dem? Haha! :-D

Hur som helst ... idag har det faktiskt känts en hel del bättre i kroppen ... även om jag fortfarande känner mig hyfsat mörbultad ... och stel i benen. Men ändå är det inte riktigt lika illa som igår, så det är ju positivt, i alla fall. Hoppas det fortsätter att förbättras ytterligare, så kanske det blir helt bra lagom till helgen.

Nu tänkte jag kolla på film ett tag innan jag lägger mig.

1 kommentar :

  1. Plasta in skolböcker gjorde jag när jag var lite och gick i skolan, trodde det var bortaget. Mina två skolbarn har inte så i sin skola och det är jag glad för, även om jag minns att jag älskade mina snygga inslagningar när jag var liten =)

    SvaraRadera