söndag 29 augusti 2010

Blev bättre sen

Efter stunds vila igår kväll, så kände jag mig sen mycket bättre. Maken skjutsade iväg barnen till kompisar, så då blev det ju helt lugnt och tyst i lägenheten och jag kunder verkligen koppla av. Efter en stund lyckades jag slumra in och vaknade inte förrän telefonen ringde vid 21. Hade väl då sovit i kanske en timme. Det var min man som ringde för att berätta att han blivit kvar ett tag när han lämnade av barnen, men att han nu var på väg hem och skulle hämta barnen ungefär en timme senare.
Det var nog tur att han ringde, faktiskt, för annars hade det väl blivit stört omöjligt för mig att somna senare på kvällen. Det var fullt tillräckligt med den timmes sömn som jag fick. Så länge jag låg kvar i sängen och blundade, så kändes det fortfarande som om det snurrade. Men sen, när jag reste mig upp, så kände jag att yrseln faktiskt nästan gått helt över. Kände mig väl lite seg först, fast inte alls så snurrig längre ... så då kunde jag njuta av den kvarstående tiden av lördagskvällen.
Barnen kom hem först vid 22.30, så då blev det ju läggdags för dem. Sen blev det filmtajm för mig och maken. Lagom lugnt och lagom mysigt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar