fredag 27 augusti 2010

Äntligen fredag!

Äntligen är det fredag! Äntligen helg! Äntligen får man ledigt och får sovmorgon!
Den här första arbetsveckan på jobbet efter semestern har förvisso varit väldigt lugn vad gäller mängden jobb ... men däremot så fick jag ju sådan träningsvärk i måndags, så pga den har veckan känts otroligt jobbig och tung.
Nu har dock värken gett med sig en hel del, så kroppen har väl vant sig vid de fysiska rörelserna på dagarna nu. Är väl fortfarande lite stel i benen och min högra hand ömmar lite fortfarande ... fast det är ändå bra mycket bättre än vad det var för någon dag sen, så det känns jätte skönt.

I helgen blir det väl hyfsat lugnt ... som för det mesta. I morgon ska vi ut på stan ett tag ... på "Palaver på Torget". Det är typ Ålands motsvarighet till Almedalsveckan ... fast bara 1 dag, då. Så det blir en del politiska debatter och sådant. Min man ska vara med och duellera, så det vill jag gärna gå och kolla på. Jag antar att jag kommer vara mer nervös än honom. Haha! Jag brukar vara rätt orolig av mig. Fast det går säkert bra ... hoppas jag ...
Palavret (eller hur man nu säger) slutar vid 15, så efter det har vi inga mer planer för helgen. Måste väl skriva matsedel för nästa vecka och sen handla hem ingredienser till det ... fast utöver det, så blir det nog lugnt.
Har funkat superbra med matsedel den här veckan, så jag hoppas verkligen vi kommer fortsätta med det ett tag. Blir mer variationsrik kost ... går snabbare att laga ... och så slipper man tänka så mycket.

Ikväll blev jag och maken ensamma hemma ett tag, för Amanda åkte iväg till en kompis och Viktor blev bjuden till en klasskompis på filmkväll. Fast snart kommer de hem igen. Mannen åkte precis iväg för att hämta dem.
Själv ska jag strax gå och duscha. Sen blir det medicindags om ett tag och efter det blir det väl dator- eller TV-tid ... en helt vanlig fredag, med andra ord.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar