onsdag 24 augusti 2011

Sömnproblem

I går kväll så lyckades jag i alla fall somna fortare än vad jag gjort på länge, men ändå inte tillräckligt fort vilket då resulterade i ännu en natt med för lite sömn. Jag vet inte vad jag ska göra åt det här riktigt, för min kropp mår verkligen uruselt av att inte sova ordentligt. Jag antar att det beror på sömnbristen i alla fall ...
Har ont i hela kroppen, benen vibrerar, jag känner mig otroligt svag, det bränns i huden och jag känner av domningar lite varstans. Dessutom känner jag mig ju nästan som apatisk när jag kommer hem från jobbet på kvällarna. Det tar verkligen på krafterna att känna sig så här.
Jag tror verkligen inte att detta är något nytt skov. Då borde det ju inte vara så här omfattande. Jag tror snarare att det är bristen på sömn som är orsaken till alla dessa besvär. Nu tror ni väl att jag sovit minimalt ... typ 3-4 timmar eller nåt ... men faktum är att jag kanske fått runt 7 timmar den senaste tiden (på vardagsnätter). Någon natt så blev det väl bara 6 timmar ... men 6-7 timmar räcker inte för mig. Vet inte om ens 8 timmar räcker. Jag vet bara inte vad jag ska göra åt saken. Hur somnar man?
Jag ÄR verkligen jätte trött när jag lägger mig. Hela kroppen är jätte trött. Men ändå funkar det inte. Det känns ju som om det vibrerar i kroppen när jag ligger ner ... lite som om man skulle åka färja ... och när jag känner av de där vibrationerna så är det liksom inte särskilt lätt att finna ro.
Men, men ... så småningom somnar jag ju ... men får då tyvärr för lite sömn. Hoppas verkligen att det blir bättre snart.
Snart är det i alla fall helg igen. :-D

I morgon har Viktor skolfotografering, så innan han lade sig tog vi fram de kläder som han ska ha på sig. Vill ju att han ser hyfsad ut på fotot ... fast han fick ju välja kläderna helt själv i alla fall. Han måste ju känna själv att han ser fin ut också. Men ... han valde nog rätt bra kläder. :-)
Amanda har skolfotografering om några veckor först, så då måste vi fundera ut vad hon ska ha på sig också. Hon är ju VÄLDIGT noga med sådant, så det lär ju ta en stund att klura ut vad hon ska ha på sig.

1 kommentar :

  1. Hej!
    Angående sovstörningarna och vibrationer i kroppen:
    Bor du möjligtvis nära en mobilmast? Kolla det!
    /J

    SvaraRadera