måndag 31 oktober 2011

Happy Halloween!

Glad Halloween till er allihopa! 

Pumpan jag fixade ... inte världens snyggaste, men ändå ...
 Halloween är ju på en måndag i år, så det blev verkligen ett minimalt firande för oss. Dock tillräckligt ... och lite lagom mys-läskigt. ;-)
Efter jobbet så fixade vi middagen. Det blev avhuggna fingrar med blod på, som låg i nån blå-grön sörja ... eller så kanske man kan kalla det för korv och potatismos med ketchup.


Efter middagen så blev det fika ... pumpapaj med vispgrädde. Det receptet är så himla bra. Har använt receptet från Amerikas bästa pajer, så det är ett riktigt Amerikanskt recept på Pumpkin pie. Smaken påminner en del om mjuk pepparkaka eftersom man har i sådana kryddor. Jätte god, var den i alla fall.


Höstmys på Halloween
Efter fikastunden var över, så gick Amanda iväg och bytte om ... och när hon kom tillbaka hade hon bytt skepnad. Hon var då poliskonstapel "Herr Persson" och så levde hon sig helt in i den rollen. Haha! Hon är verkligen duktig på att leva sig in i olika roller, så där ... som värsta skådespelaren ... och duktig är hon. Hon får en att skratta trots att man egentligen inte alls vill. Hon har ju alltid haft enormt mycket humor ... och det har hon än i dag ... och hon gör det så himla naturligt.

Herr Persson
Så avslutar jag med en bild på våra kissar. Jag tyckte de låg så roligt, så jag var tvungen att ta ett kort.


Är det  kanhända spöken de spanar efter så här på Halloween-kvällen?

1 kommentar :

  1. Hejsan! Skulle du vilja ha fler läsare till din blogg?! Gå med på den här sidan: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jenung. Jag är med på den och tycker den fungerar jättebra. Precis som mer-trafik.se fungerar den men ökar dina besökare ytterligare. :) /Jenny

    SvaraRadera