onsdag 5 oktober 2011

Viktors födelsedag

I måndags så fyllde Viktor 11 år. Tänk, att jag varit mamma så länge nu ... 11 långa år. Är inte länge kvar tills han blir tonåring ju. Puberteten har redan börjat. Suck! Ibland känns det som om tiden går alldeles för fort. Snart flyttar han väl hemifrån. :-(
Men ... det finns ju positiva saker med att han blir äldre också, förstås. Han blir ju alltmer självständig och kan hjälpa till mer hemma.
Han ÄR ju faktiskt världens bästa 11-åring också ... hjälpsam, artig, snäll ... och aldrig har han haft någon extrem trots-period heller. Han är superbra! Verkligen!
I år fick han inte så jätte många presenter, men de var rätt dyra. Till exempel så fick han ju ett jätte dyrt spel till sin PS3. Så fick han lite kläder, nåt lego, ett expriment-kit och så en hel del pengar.
Till middag åt vi vårrullar, vilket han önskat sig ... och sen hade min pappa gjort en tårta med banan-chokladmousse och jordgubbar/banan.
Tror nog han var rätt nöjd med dagen ändå. En lugn dag med skola på dagen och sen familjemys på kvällen.

Barnen väntar på att få hugga in på tårtan

En dålig på på när Viktor blåste ut ljusen (jag råkade skaka kameran)
Sen kommer ju Viktor bli firad igen ... när hans farmor och farfar kommer hit om några veckor. Det ser han mycket fram emot.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar