onsdag 26 oktober 2011

Fisksoppa

Idag fortsatte jag att testa mina fonder, som jag fått genom Knorrs Buzzador-kampanj. Idag var det dags att använda fiskfonden. Hade tänkt försöka mig på att göra en fisksoppa ... vilket jag aldrig tidigare har lagat. Alltså ... inte SÅDAN typ av Fisksoppa. Jag har gjort abborrsoppa tidigare, enligt min svärmors recept. Men nu gjorde jag en annan typ av soppa ... liknade den vi brukar få på jobbet. Hade i potatis, morötter, olika fiskbitar (hade köpt en mix med lax, sej och pangasius) och så lite andra grönsaker.

Så här såg soppan ut:


Jag vet att tallriken inte är den snyggaste, men det var min mammas gamla och vi har inte brytt oss om att skaffa nya, vita vardagstallrikar. Jag har ju dock tänkt på det många gånger, men det har helt enkelt inte blivit av. Därför får vi hålla till godo med dessa blå. Sen har vi ju andra tallrikar som vi brukar använda till helgen.

Hm ... kanske jag skulle säga nåt om smaken också? God blev den, fast jag tyckte att jag fick salta väldigt mycket. Använde ju ändå två stycken fond-burkar, så det borde ha varit tillräckligt. Smaken var ju god, men kanske att fonden är lite för dåligt salt? Nå ... det gick ju lätt att rätta till.

1 kommentar :

  1. tycker det ser jättegott ut! och de där tallrikarna var ju jättefina, behåll dem istället för att köpa nya vita .

    kram

    SvaraRadera