söndag 30 oktober 2011

Prioriterar irl-livet

Ni kanske har märkt att jag inte uppdaterar här riktigt lika ofta längre. Inte varje dag i alla fall ... så som jag gjorde förut ett tag. Anledningen till det är väl egentligen främst att jag minskat ner på min datortid. Jag har varken tid eller lust att sitta vid datorn hela tiden. Jag vill umgås med min familj och göra andra saker än att vara online hela tiden. Sen har väl inte orken räckt till för allting heller ... och då har jag prioriterat mitt IRL-liv istället.

Fast jag försöker ju ändå att uppdatera här regelbundet. Vill ju ha kvar bloggen och vill att den ska vara aktiv. Jag älskar ju att skriva och känner ett stort behov av att ge uttryck för mina tankar och känslor ... både bra och dåliga.

Anyway ... den här helgen har varit rätt lugn. Viktor har varit på judoläger här i helgen, så han var bort hela gårdagen och sen idag på förmiddagen. Tror han hade det riktigt kul ... och fick träna massor.
För egen del, så har helgen ägnats åt en hel del funderingar och även en hel del vila och livsnjutning. God mat, chips och film-tittande. Var riktigt mysigt!
Idag har jag karvat ur en pumpa och gjort ett "läskigt" ansikte. Var inte den enklaste pumpan att jobba med, så det blev väl så där. Men, men ...
Så gjorde jag en pumpapaj av fruktköttet. Den tänkte jag att vi skulle äta i morgon kväll ... då det är Halloween. Jag brukar göra en sådan varje år ... sedan jag hittade ett superbra recept. Så det blir nog gott!
Så blir det väl nån läskig middag också ... om vi  får till nåt ... och jag ska försöka att ta kort på maten. ;-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar