onsdag 12 oktober 2011

Höstlov!

Nu har jag gått på höstlov! Jätte skönt, ska det bli! Barnen har ju höstlov nu ... torsdag-fredag, så då passade jag på att ta ledigt, jag också.
Det är inte så att vi har en massa planer för ledigheten. Jag tänkte mest bara vara ledig, vila, pyssla lite och bara njuta av att vara hemma. Ska verkligen bli jätte skönt att bara ta dagen lite som den kommer nu i några dagar.
Det blir dock bara tre sovmorgnar av dessa fyra dagar, för på söndag ska jag upp tidigt och åka till vallokalen för att ta emot röster. Jag är nämligen uppsatt som rösträknare i Strandnäs valnämnd. Har fått schemat och jag fick det första passet. Sen ska jag tillbaka igen på kvällen och då räkna alla röster. Får se hur det går. Blir ju lite spännande, förstås.
Personligen, så hoppas jag ju att jag kommer få läsa siffrorna 173 på en massa lappar. Det är nämligen min mans lagtingsnummer och jag hoppas ju såklart att han får en massa röster så han kommer in i lagtinget och därmed får ett jobb. Han har jobbat så hårt nu i fyra år och jag tycker verkligen att han är värd en plats i lagtinget. Till skillnad från vissa andra som varit helt anonyma i 3,5 år och sen dyker upp nu lagom till valspurten ... så har ju han varit aktiv under HELA den här mandatperioden ... trots att han inte ens suttit i lagtinget. Blir i alla fall spännande att se hur det går.

Här kan man se hans valreklamfilm ... där faktiskt hela familjen medverkar:

Jag kör bilen och i bakgrunden kan man se mig, barnen och min pappa. Så hör man ju mig sjunga också ;-) i och med att Moderaternas valsång spelas upp och det är jag som sjunger första versen.

Nå ... nog om det nu. Ikväll ska jag i alla fall bara ta det lugnt. Jag blev rätt slut i mitt ben under eftermiddagen idag. Det var jätte jobbigt att gå mot slutet av arbetsdagen, men jag tänkte ju på att dagen snart skulle vara till ända och att jag då skulle bli långledig ... och då kändes det lite lättare.
Sen fick jag jätte ont i ryggen för en stund sedan också. Jippi! Det var ju precis vad jag önskade mig. NOT!
Men, men ...
Förhoppningsvis blir det ju bättre till i morgon. Vore ju något trist om jag fick ryggskott nu när jag är ledig. Jag skulle ju gärna vilja städa lite i morgon och då vore det bra om ryggen är i skick.
Well ... det visar sig ...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar