söndag 23 oktober 2011

Knorrs Fond du Chef

Härom dagen så hämtade jag ut mitt Buzzador-paket som innehöll Knorrs Fond du chef. Jippi! Jag gillar ju att laga mat, så nu fick jag flera olika fonder att testa.


Paketet innehöll köttfond, kycklingfond, grönsaksfond och fiskfond. Ska bli riktigt kul att testa dessa små burkar.
I fredags testade jag att laga mat med kycklingfonden. Jag gjorde då en krämig risotto och till det serverade jag fläskkotletter, rödvinssås och körsbärstomater.

Risotton på "G"

Min tallrik med freagsmaten
Nu borde jag väl egentligen haft lite mer fond i, men jag var rädd att det skulle bli för salt om jag hade använt mig av två burkar, så jag tog bara en burk ... och så saltade jag det resterande som behövdes. Jag hade ju även parmesanost i och den har ju också en del sälta.
Hur som helst, så blev det väldigt gott. Helt i min smak ... och de andra gillade nog också maten. Amanda tog till och med om, trots att hon annars inte brukar gilla sådan här typ av risotto. Så det var ju ett gott betyg.


Vill du också bli en Buzzador? Gå då in på den här sidan och registrera dig!
Som Buzzador, så får man kostnadsfritt prova olika produkter och berätta för vänner och bekanta om dessa. Man får meddelande om aktuella kampanjer och så får man anmäla sitt intresse till de kampanjer som verkar passande. Det kostar ingenting för dig ... inget annat än lite av din egen tid.

1 kommentar :

  1. Ja verkligen! Tycker det var en helfestlig rätt. Kommer absolut göra den igen, det är kul att vara lite barnslig :)

    SvaraRadera