söndag 9 oktober 2011

Har haft en liten bloggpaus

Jag har varit lite dålig på att blogga den här helgen. Kände nog att jag behövde en liten paus. Det är inte så att jag har haft supermycket att göra, utan det har nog helt enkelt bara varit så att motivationen har saknats och jag har valt att ägna mig tid åt andra saker.
Igår blev det en väldigt lugn dag. Var på stan en stund och så slappade jag massor ... vid datorn, framför TV:n och i sängen. Sen var vi bortbjudna på kvällen ... till våra bekanta i Järsö. Det blev rätt sent och den här gången var det visst min tur att köra bilen hem ... vilket jag egentligen inte alls gillar. Jag gillar ju inte att köra bil egentligen ... och särskilt inte när det är mörkt, när jag är trött, när jag har ont i kroppen eller på små, slingriga vägar. Nu fick jag ta allt det där på en gång och roligare bilresor, har jag väl haft. Mina armar kändes ju så hemskt tunga och jag var väldigt slut när vi kom hem. Men, men ... nästa gången blir det nog maken som får köra i alla fall.
Vi hade annars en väldigt trevlig kväll och barnen var nog nöjda när de stupade i säng efter att vi kommit hem och de fått sina tänder borstade.
Jag hade dock själv väldigt svårt att somna igår kväll. Jag kände mig så fruktansvärt frusen ... alldeles genomfrusen. Benen kändes som isiga inuti och även fötterna. Efter att jag så legat vaken en bra stund, så insåg jag att jag aldrig skulle kunna somna om jag inte fick det varmare ... så då gick jag upp och tog på mig pyjamasbyxor och ett par strumpor. Jag brukar liksom ALDRIG sova med strumpor på mig, men igår kändes det helt nödvändigt. Det hjälpte oerhört mycket ... och faktiskt så behöll jag strumporna på under hela natten, så frossan (eller vad det nu var) måste ha varit ihållande. Antagligen måste jag ha på mig något på benen ikväll också, för jag känner mig fortfarande rätt ruggig. 

Idag har också varit en lugn dag. Amanda skulle ha varit iväg på ett kalas, men det blev inställt eftersom födelsedagsbarnet var sjukt ... så nu blir kalaset på tisdag kväll istället.
Det enda program jag hade för dagen var att tvätta lite grann. I övrigt blev det hyfsat lugnt. Jag spelade en del TV-spel med Viktor. Han köpte ett bilracing-spel igår, så det ville jag testa idag. Jag vann ju inte en enda gång, men jag kom ju 2:a åtminstone ... och det viktigaste är väl inte att vinna, utan att ha roligt. ;-)
Så har jag väl tittat på TV lite och strukit pärlplattor, som Amanda och hennes kompis hade gjort. Det har inte blivit så jätte mycket datortid idag, men jag hade verkligen ingen lust alls till det.
Nu är det i alla fall snart läggdags ... och en ytterligare arbetsvecka väntar. Men den här veckan blir dock något kortare. Det är höstlov på torsdag-fredag och då har jag tagit ledigt eftersom barnen är lediga från skolan. Ska bli rätt skönt med tre dagars arbetsvecka. :-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar