onsdag 23 november 2011

Nybakat

Idag när jag kom hem från jobbet, så hade min pappa bakat lussekatter. Riktigt gott doftade det i hela lägenheten.
Jag fattar ju inte hur pappa bär sig åt egentligen. Hans lussekatter blir alltid så himla perfekta ... så släta, jämna och fina ... och dessutom smakar de helt underbart. Jag testade faktiskt också ... för att få den goda smaken bekräftad, så jag skulle kunna skriva om det här i bloggen. ;-) För ett så där vetenskapligt syfte, alltså.

Bildbeviset på pappas lussekatter


Efter att vi ätit middag sen på kvällen, så åkte jag och maken iväg för att handla mat till Lilla jul, som är på lördag. Fast före vi åkte till mataffären, så åkte vi till leksaksaffären och köpte varsin Lillajulklapp till barnen. Idag var enda dagen som vi hade tid, så då passade vi på. Kalendern är ju alldeles full resten av veckan. Men det gick bra. Vi fick handlat allt vi skulle och blev nog nöjda sen.

Strax efter att vi kommit hem från affären, så började min pappa baka frallor. Vi hade slut på bröd och han är ju bra på att baka, så...
Så kvällsfikat för mig ikväll bestod av detta:


Nybakt fralla och en kopp varm choklad. Riktigt nice! Ibland är det rätt trevligt att ha en pappa som är en före detta bagare. Var väldigt gott, måste jag säga.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar