fredag 4 november 2011

Lång morgondag

I morgon blir det en lång dag för oss. Vi ska upp tidigt för att åka till Sverige. Åker med första färjan och sen åker vi inte hem förrän med den sista. Jag ville att vi skulle ha hela dagen på oss, så att vi slipper stressa. Blir väldigt svårt att hinna med allt annars.
Dels så ska vi hinna besöka kyrkogården i Södertälje ... ska till mammas grav (ja, mormor och morfar ligger också i den graven) och tända ljus. Före det så måste vi ju köpa gravljus också, förstås.

Vi ska också åka en sväng till Vagnhärad ... för att hälsa på min bror. Jag har inte träffat honom på nästan 4 år och nu fyllde han 50 år precis nyligen så då tänkte jag att det var dags att besöka honom nu ... och gratulera honom lite i efterskott. Vi hade ingen möjlighet att åka dit i samband med födelsedagen eftersom maken hade fullt upp med valet då. Men i morgon har vi tomt i kalendern, så då passar det att åka över.
Jag har faktiskt kommit på jätte bra presenter också. Jag brukar annars vara jätte dålig på att komma på bra presentidéer, men nu gick det hur bra som helst. :-)

Så ska vi ju hinna handla lite också, förstås. Mina vinterskor gick sönder förra vintern, så jag skulle behöva nya innan det blir alltför kallt. Just nu så nöter jag ju slut på mina svarta stövlar som jag köpte till mig själv i julklapp förra julen. De är dessutom inte fodrade, så de är lite kalla om det är väldigt kallt. Än funkar de ju bra, men när snön kommer så blir det värre.
Hoppas jag hittar några nya skor ... som är snygga och till ett vettigt pris.
Barnen behöver kanske också lite mer ekipering till vintern. Ska kolla lite vad de har och vad som behövs.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar