söndag 13 november 2011

Fars dag

Jag HAR inte glömt bort bloggen ... även om man kanske skulle kunna tro det. ;-) Det har ju blivit extremt lite bloggande den senaste tiden. Men jag var ju på Rehab förra veckan och konstigt nog, så blev jag riktigt trött av det och orkade inte skriva så mycket alls sen när jag kom hem på dagarna. Jag gjorde ju knappt någonting alls där ... annat än att vila och ha lite vattengympa ... men ändå blev jag sjukt slut.
Jag SKA dock berätta mer om min rehab-vecka ... så fort jag bara får tillfälle ... och tillräckligt med tid. Fast det blir antagligen inte förrän i morgon.
Sen ska jag ju försöka ta tag i bloggandet mer över huvud taget. Har minskat ner på min datortid nu på helgerna, så därför måste jag försöka vara lite mer aktiv på vardagskvällarna istället.

Nå ... idag är det ju Fars dag och i morse uppvaktade vi maken och min pappa lite grann ... med presenter och sen blev det frukost. Sen lagade jag makens favoriträtt till lunch och en stund senare, så gick vi iväg på klassträff med Amandas klass. Det var disco och Amanda hade klätt sig riktigt snyggt ... och hade planerat utstyrseln väldigt ordentligt. Glittrigt, discoaktigt och tufft! :-)
Om en stund blir det middag ... min pappa har gjort smörgåstårta, så det blir nog gott. Sen har vi hyrt film ... Kung Fu Panda2, så det blir väl till att kolla på den efter maten.

Jag gillar egentligen inte att skriva sådana här korta, rätt meningslösa vardagsinlägg ... men till andra inlägg behöver jag ha mer tid på mig. Just nu så har jag ju verkligen en fruktansvärt massa tankar som far runt inne i huvudet på mig ... men till sådana inlägg så behöver jag ha gott om tid.

TILL SIST SÅ ÖNSKAR JAG I ALLA FALL: GRATTIS ALLA PAPPOR PÅ FARS DAG!

2 kommentarer :

  1. Jag brukar vara på rehab två veckor varje höst och tycker att det ger massor :-)

    SvaraRadera
  2. Jag driver en alternativ blogg som fokuserar på alternativ musik och klädstil. En av Sveriges största inom området. Jo jag sjunger i ett metalband också. Dessutom har jag knallila hår. Jag lovar att jag bryter av i ditt vanliga bloggklickande! Ägna en sekund, you won't regret.

    SvaraRadera