söndag 27 november 2011

En riktig firarhelg

Den här helgen har vi verkligen haft mycket att fira! I fredags blev det klart att min man får börja jobba på Måndag ... som ledamot i Lagtinget. Hans partiledare blev ju minister nu och eftersom maken fick så pass mycket röster i valet att han hamnade på en första ersättarplats, så innebär det nu att han får ta Johan Ehns plats i Lagtinget. Så nu kommer han få ett riktigt jobb med en riktig lön. Lär ju bli en lite större inkomst än vad studiebidraget har varit. Super kul! :-)

Ja, så hade Viktor bältesgradering igår i judon. Han skulle visa upp vad han kunde och därmed försöka uppgradera sig från orange till grönt bälte. Jag och maken var där och kollade och vi blev verkligen mäkta imponerade över vår son. Han har ju utvecklats något enormt. Redan under uppvärmningen imponerade han ... genom att då göra så här:

Alltså ... det var inte bara så att han stod på händer, utan han gjorde först en bakåtkullerbytta som han gick upp till handstående ifrån. Det såg verkligen helt otroligt ut ... som värsta gymnast-konsten.

Sen utförde han ju allting annat riktigt bra också. Han kunde namnen på väldigt mycket av kasten också, vilket för mig låter helt obegripligt eftersom alla kast m.m. har japanska namn.

Hur som helst, så gick allt riktigt bra och han fick sitt gröna bälte. Sååå stolta föräldrar! Han har ju ändå gått rätt fort fram. Har bytt bälte ca en gång om året. Men så har han varit motiverad också.

Lite bilder





Dessutom var det ju Lilla jul igår, vilket är himla mysigt. Barnen fick varsin lilla julklapp på morgonen och så julpyntade vi en del. Sen blev det lite julmat på kvällen. Hur trevligt som helst. Tända ljus, god mat och julstämning!

1 kommentar :

  1. Förstår att ni är stolta över Judokillen...♥-ligt Grattis till han!
    Ååå,va mysigt med er LillaJul & julmat låter såå gott/Kram från mig!

    SvaraRadera