måndag 2 december 2013

Adventskalender - Dag 2

Idag får det bli en egobild. En trött och sliten Åsa på en kall dagen-efter måndag.
Med dagen-efter menar jag dagen efter min medicin, vilket ger mig en massa jobbiga biverkningar.
Alla veckor får jag inte jobbiga biverkningar, men denna måndag blev riktigt jobbig. Ont i huvudet, ont i kroppen, trött i knoppen och riktigt himla slut överallt. Dessutom har jag haft ordentligt ont i ryggen idag, så dagen har knappats känts särskilt munter. Har bara mest längtat hem och till att det ska bli läggdags.
Nå ... tanken på att det är kort vecka den här veckan, har väl ändå hållit humöret på en hyfsad nivå ändå. På fredag är det ju Finlands självständighetsdag, så då har vi stängt på jobbet och jag blir således ledig. Det ska bli sååå skönt med en tre dagars ledighet just nu. Riktigt nice! :-)

Utöver dessa jobbiga biverkningar, så började jag också känna av en massa andra MS-symptom när jag var på väg hem från jobbet. Det var ju rätt kallt och det mår inte min kropp helt bra av. Dels fick jag en hel del nervsmärtor (antar att det är sådana i alla fall). Mina kinder känns alldeles brännande och även bakhuvudet bränns. Sen är mitt vänsterben riktigt stelt och jag haltar nog en del just nu. Det känns som krampaktigt ... mer än på väldigt länge. Så just nu känns det väl lite så där extra crappigt med mig.
Hoppas det känns bättre i morgon.





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar