söndag 11 mars 2012

ÄNTLIGEN!

I fredag, så kunde jag ÄNTLIGEN hämta ut mitt senaste Buzzador-paket från LEGO friends. SOM Amanda har väntat. Hon har längtat, väntat och frågat massor när paketet skulle dyka upp här hemma.
Jag hade ju berättat för henne att det denna gången skulle komma något till henne ... att det skulle komma ett paket från LEGO friends som hon skulle få prova ... och då blev hon ju riktigt exalterad. Hon visste ju redan vad det var för något eftersom någon kompis tydligen hade sådant LEGO, men själv hade hon inget ... och det skulle ju bli sååå roligt att få sitt eget LEGO. :-)
Den senaste veckan har väntan verkligen varit outhärdlig. Tjat, tjat, tjat ... vareviga dag. "Kommer det inte snart?" "Har det kommit idag?" "Tänk om det inte kommer?"
Men ... ÄNTLIGEN kom avin som berättade att paketet fanns att hämta på posten ... och då blev ju min lilla tjej helt överlycklig. Hon ringde mig till och med på jobbet för att berätta att paketet hade kommit nu.

Paketet från Buzzador

En glad flicka med "Olivias treehouse"
 
Tyvärr fick hon ju inte börja bygga med en gång eftersom jag hade tänkt ta lite bilder och det fanns verkligen ingen tid i fredags kväll. Dels skulle ju jag och maken bort och dessutom skulle Amanda också iväg på kalas. Men jag lovade att hon skulle få bygga under helgen ... fast det skriver jag mer om i ett senare inlägg.


Vill du också bli en Buzzador? Gå då in på den här sidan och registrera dig!
Som Buzzador, så får man kostnadsfritt prova olika produkter och berätta för vänner och bekanta om dessa. Man får meddelande om aktuella kampanjer och så får man anmäla sitt intresse till de kampanjer som verkar passande. Det kostar ingenting för dig ... inget annat än lite av din egen tid.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar