tisdag 29 maj 2012

Köpte långklänning

Ja, det gick ju vägen för Sverige i ESC ... precis som jag hoppats ... och faktiskt trott. :-D Så nästa år blir det Sverige som får stå för Eurovision-yran. Sååå himla roligt! Man blev ju nästan som euforisk över alla röster som trillade in i lördags ... från samtliga länder utom Italien. DET var otroligt stort.
Grattis Sverige och grattis Loreen!

Nå ... till nåt helt annat ...

Idag var jag faktiskt en sväng förbi KappAhl på väg hem från jobbet ... och med mig hem fick jag en klänning som jag spanat lite på. Jag har ju känt den senaste tiden att mitt klänningbehov varit hyfsat stort. Jag har ju liksom INGA finkläder att sätta på mig som är i min nuvarande storlek. De klänningar eller kjolar som jag har sitter inget vidare längre. Jag har väl någon kortare, rätt enkel sommarklänning i passlig storlek ... men ingen långklänning, som man kan ha vid finare tillställningar. Men nu hade jag fått syn på en jätte vacker klänning som kändes helt perfekt. Jag hade ju dessutom 25% rabatt, så då behövde det inte bli så dyrt.
Så var jag ute på promenad med en väninna igår kväll och då berättade jag om klänningen. Så i slutet av promenaden gick vi förbi KappAhl, så hon fick kolla ... och då tyckte hon absolut att jag skulle köpa den. Därför bestämde jag mig för att slå till.

Sen provade jag den när jag kommit hem ... med rätt skor (platåsandaler) och även en tunn, genomskinlig tröja som man kanske kan ha till. Så fick Viktor fotografera. Jag måste dock varna för att jag ser rätt risig ut. ;-) Mitt hår är sliten och jag ser inte särskilt fräsch ut efter en lång arbetsdag. Men med lite bättre sminkning och lite tillfixat hår, så kan det nog bli snyggt.

Så här ser klänningen ut

Så här blev det med tröjan till
Jag lade upp bilderna på Facebook också, och jag tror aldrig att jag fått så många gillanden för någon bild eller något Album tidigare ... så tydligen verkar fler tycka att den är fin. :-)
Modellen är ju så bra också (klänningsmodellen, alltså ;-)), för jag tror att den kommer funka inom ett ganska stort viktspann, vilket är himla bra med tanke på att jag nu för tiden inte väger samma hela tiden. Så det är ju väldigt praktiskt. Tror ju att den säkert funkar både om jag väger 55 eller om jag väger 65 ... så då behöver man ju inte köpa nytt så fort min kroppsstorlek ändras.

Fast jag behöver köpa mer finkläder. Man kan ju inte ha samma klänning vid varje tillfälle man ska bort. Skulle behöva köpa lite finare kortare klänningar också. Ja ... alla möjliga modeller och typer, skulle jag vilja ha. Jag älskar klänningar, men har inte många som är särskilt bekväma. Tidigare ville jag har mer tajta modeller, men nu vill jag hellre att det är luftigt. Jag vill ha en kombination av vackert och bekvämt ... så sådana typer av klänningar är jag ute efter.
Antagligen ska vi till Sverige i helgen, så jag får se vad jag lyckas hitta då. Ska ju handla avslutningskläder till barnen då också ... och sommarkläder till Viktor, som inte har ett enda par shorts i rätt storlek längre. Får se vad vi hittar ...


2 kommentarer :

  1. Du blev verkligen jättefin i den där klänningen så jag förstår att det var mågna som gillade bliden på facebook!

    SvaraRadera
  2. Jätte fin klänning! Passar perfekt.

    SvaraRadera