måndag 14 maj 2012

Mors Dag ...

Idag var det Mors dag här i Finland, så i morse kom familjen och uppvaktade mig med presenter. :-) Av Amanda fick jag en jätte fin egentillverkad fotoram med ett kort på henne i (som antagligen hennes fröken hade tagit i skolan) och så fick jag ett slags presentkort, där hon lovade mig en make-over i hennes egen salong. Haha! :-)
Av Viktor fick jag också ett egengjort presentkort ... på massage som han kunde ge mig vid tillfälle.
Sen blev det en mysig Mors dags-frukost och därefter var det dags för min make-over. Amanda var riktigt duktig. Hon både sminkade mig och fixade håret ... helt på egen hand. Jag hjälpte faktiskt inte till ett dugg.
Så här blev tillslut resultatet:


Jag gillar inte när det är för mycket, så den här sminkningen kunde jag ju till och med våga visa mig utomhus i ... så Amanda blev riktigt glad när jag inte ändrade något för vi åkte till affären. Varför skulle jag göra det när jag blev så nöjd?

Sen hade vi en riktigt mysig familjedag, med middag ute på restaurang (där jag åt kycklingspett med jordnötssås och ris, som var väldigt gott) och sen blev det filmkväll för hela slanten. Vi hade hyrt filmer tidigare på dagen, som vi såg sen på kvällen. Vi älskar ju att kolla på film, så det var riktigt trevligt. Det blev dock lite knas med den ena filmen, för plötsligt började vår DVD-apparat låsa sig, så då fick vi se slutet i barnens rum istället ... i deras PS3-spelare. Men ... det funkade ju det också.

Hur som helst, så är jag otroligt nöjd med den här dagen. Min familj är bara bäst!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar