torsdag 25 oktober 2012

Ja, se det snöar ...

Ikväll kom den första snön! :-) Jätte mysigt, tycker jag att det är. Man blir liksom lite extra glad av att se de där första vita snöflingorna fall. Just månaderna före jul, så älskar jag verkligen snö. Det är så vackert och stämningsfullt. Dock brukar jag ju kunna få lite extra problem med mitt vänster ben när kylan och snön kommer. Blir väldigt stel och benet blir tungt. Men samtidigt blir jag så lyckligt att tyngden i benet inte bekommer mig så mycket. Före jul, så gör det inte så mycket. Men sen när julen är över ... då är det inte alls lika roligt längre. Då vill jag bara ha sommar och sol och inte alls någon snö. Fast den här tiden på året så tycker jag snön mest bara är till glädje.
En sak som var lite mindre rolig med denna första snö, var dock att vi ännu inte köpt nya vinterkläder till barnen och eftersom de har vuxit en del sedan förra året, så har de nu inget att sätta på sig ... inte annat än deras vanliga höstjackor. Amanda har ju skor i alla fall ... två par vinterstövlar, till och med. Men Viktor har inga. Hans fötter har ju vuxit något ohyggligt sedan ifjol, så nu kommer han få halka omkring i sina gympaskor i morgon. Kallt, lär det bli också. But ... we're aware of the problem ... så i helgen måste vi skaffa nya skor till honom. Ja, vinterjackor till båda barnen står ju också på helgens inköpslista (den listan jag har i mitt huvud, alltså ;-) ) ... så det lär väl bli en kostsam helg. Puh!
Fast ... vi kan ju inte låta barnen frysa. Annat än i morgon, då. Fast de får väl ha på sig tjocka tröjor under sina jackor, så det ska nog gå bra. De har ju mössor och vantar på sig också.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar