torsdag 21 juni 2012

Sillfix ...

Familjen gick iväg till skolgården en stund för att spela lite pingis. De sa att jag kunde komma efter dit om jag ville, men jag är så trött efter arbetsdagen, så jag kände mer för att sätta mig ner vid datorn en stund. Har ju ändå gjort en hel del efter jobbet redan ... handlat ... två gånger, till och med ... diskat en diskmaskin, plockat ur den och fyllt den igen. Så har jag ju vikt tvätt också ... och lagt in i garderober. Så nu kände jag mest för att bara göra ingenting.
Jag ska väl dock göra i ordning Smetanasillen inför morgondagen. Den blir mycket godare om den får dra till sig en bra stund, så därför tänkte jag göra den redan idag. Det är ju bäst att jag fixar den före jag duschar. Då kan jag ju tvätta bort sillukten sen, för man brukar ju alltid få en så hemsk lukt om fingrarna när man hanterar sill ... och lök ... och jag ska ju ha både och i den här sillröran.

Som de flesta säkert vet, så är det ju midsommarafton i morgon ... och som vanligt ska vi fira den ute på Järsö i goda vänners lag. Har firat där varje år sedan 2006, så man kan nog säga att det blivit något av en tradition. Det brukar alltid vara riktigt trevligt och jag ska försöka få med kameran, så jag kan lägga in lite bilder här sen. Blir väl kanske på söndag eller nåt ... när man piggnat till. ;-)

Nä, nu måste jag gå och börja med sillen ...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar