fredag 29 juni 2012

SEMESTER!

Nu har jag äntligen gått på SEMESTER! Fyra långa veckor ska jag vara ledig ... och det ska bli sååå himla underbart. Min chef gick också på semester idag, så nu blir det bara Åke och sommarvikarien kvar på vår avdelning. Får se hur det kommer gå för dem. Bra, säkert, fast de var nog ändå lite oroliga. De är ju inte så supersäkra på mitt jobb, men jag gjorde i alla fall en lista till sommarvikarien, så han har lite uppstaplat vad som ska göras och lite ungefärliga tider. Han bad mig dock om min mailadress, just in case ;-) ... så jag skickade den till honom.
Så frågade Åke om jag skulle ha mobilen med mig när vi far till Turkiet och det kommer jag ju ha, fast jag hoppas förstås att jag slipper några jobbsamtal. Jag tror ändå inte att han kommer ringa annat än om det är riktigt akut. Säkert är rätt mycket folk på semester nu också, så det kommer nog vara hyfsat lugnt på jobbet under min ledighet.
Jag ska i alla fall försöka släppa jobbtankarna nu ... och ägna mig mer åt relaxation. Nu är det sommar och nu är jag ledig ... och då är det bara det som gäller. ;-)
Semestern är i princip fullspäckad för oss. Först åker vi till Turkiet på söndag och blir där i hela två veckor. Mina svärföräldrar kommer då bo hemma hos oss och vara kattvakter.
Sen när vi kommit hem, så blir det antagligen en vecka hemma i lägenheten ... packa upp, tvätta, gosa med katterna och kolla på TV eller så. Efter det, så har vi bokat en stugvecka i Hammarland (här på Åland). Då blir det lite lant-semester ... fiske, grillning, utelek och annat familjemys. Får se om vi får hit min pappa då också, så han kan följa med.
Efter det, så är det dags att börja jobba igen. Tror den här semestern kommer vara väldigt händelserik och vi har inte plats för så mycket mer spontanutflykter. Har rätt fullt schema. Fast det känns rätt skönt att ha så pass välplanerad semester för en gångs skull.

Det lär väl bli lite si så där med uppdateringarna här i bloggen under semestern, men jag ska försöka att ta mig tid så ofta jag har möjlighet.

Nu ska jag i alla fall spendera min första semesterkväll med att kolla på film ... och kanske tar jag mig ett glas vitt vin också. ÄNTLIGEN är jag ledig!



1 kommentar :

  1. Vad härligt med semester =) hoppas att ni får det riktigt härligt i Turkiet , vi längtar dit vi med men snart så =)
    vi har med rätt mycket inplanerat under vår semester men det känns mest kul , och två av veckorna är man ju bar och har det bra ( en vecka i turkiet och en på romholmen =))
    kram på dig

    SvaraRadera