onsdag 27 juni 2012

Nu är det nära ...

Nedräkningen har börjat! Nedräkningen till min semester! Nu är det bara tre dagar kvar att jobba. Sen ska jag vara ledig i 4 långa veckor. Det ska bli sååå himla skönt!
Jag har haft så mycket hela den här våren, så jag är verkligen i behov av den här ledigheten ... och jag ska verkligen ta tillvara på varje sekund!
Det blir nog mest till att slappa, antar jag ... och bara göra så lite som möjligt ... så hoppas jag att jag blir av med min extremt långvariga förkylning under de slapparveckorna.

Just nu så håller jag ju på att trappa ner en del på jobbet inför semestern också. Jag vill ju att min sommarvikarie ska kunna vara så självständig som möjligt före jag går, så jag låter honom göra det mesta nu. Vill ju liksom lita på att han kommer klara av det.
Därför tar jag det väääldigt lugnt för tillfället. Tar det så lugnt att jag blir alldeles slut av det. ;-) Idag blev jag nämligen riktigt akut trött efter att vi ätit middag. Jag satt vid datorn, men kände plötsligt att jag bara MÅSTE lägga mig ner och vila, så jag lade mig ner på soffan och slöt ögonen. Jag somnade väl inte, men ändå fick jag tillräckligt med vila så att jag skulle orka med resten av kvällen.

Nu är det som sagt, bara tre dagar kvar ... och det är bara 5 dagar kvar tills vi åker till Turkiet. Riktigt nice, ska det bli! Vi ser alla jätte mycket fram emot resan. Fast jag känner mig förstås lite stressad över packningen. Jag måste väl skriva en ordentlig lista, så att jag inte glömmer något. Jag måste prova lite kläder också ... så att jag vet vilka kläder som jag fortfarande kan ha.
Sen bär det av på söndag ... för två veckors solande, slappande, ätande och badande. SEMESTER!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar