måndag 7 januari 2013

I'm back ...

... eller nåt ...

Jag har ju varit något off från bloggen den senaste tiden. Det beror ju inte enbart på resan vi precis gjorde, utan min inaktivitet här började långt före det. Men jag SKA verkligen försöka bättra mig nu. Jag lovar!
Fast som jag sagt tidigare, så vill jag hellre skriva få riktigt bra inlägg än massor av dåliga. Därför kan det ibland ta lite tid emellan inläggen här ... särskilt under tider då jag inte mår helt bra ... då jag känner att orken tryter och när man har en massa annat i huvudet.
Men jag försöker ändå hålla någon slags kontinuerlig uppdatering ... även om den inte är helt frekvent. Sen händer det väl att jag lyckas få till ett sådant där superinlägg lite då och då ... vid tillfällen då tankeverksamheten är på topp och orken hänger med. Fast idag är nog ingen sådan dag, för jag känner mig minst sagt trött efter att ha jobbat min första arbetsdag på 2,5 vecka.
Att komma tillbaka efter en längre ledighet är något tungt. Man hänger liksom inte riktigt med. Kroppen känns seg och huvudet fungerar inte heller riktigt som det ska. Dessutom är det ju måndag idag, vilket innebär att jag tog min medicin igår kväll ... vilket ju åtföljs av en massa jobbiga biverkningar dagen efter. Så denna dagen har inte varit en av de bästa i mitt liv. Rätt långt ifrån, faktiskt. ;-) Men ... nu känns det ju lite som om veckan bara kan bli bättre.
Kvällen började ju bra åtminstone, för när jag kom hem efter jobbet så höll maken på med att lägga in ett teaterbesök i kalendern. Jag hade ju precis tänkt säga till honom att jag gärna skulle vilja se den pjäsen eftersom jag ju känner flera som är med och jag tror att den kan vara rätt bra. Så då blev jag ju jätte glad över att vi ska gå på premiären om några veckor! En superbra avslutning på denna sega dag! :-)
Yes! Yes! Yes! kändes det.

Till nåt annat ... så har jag ju ännu inte berättat någonting om resan till Gran Canaria ... om makens 40-årsdag eller om Nyårsafton. Jag vill ju gärna berätta om resan här i bloggen, men det känns lite meningslöst att göra det utan att samtidigt lägga in bilder från resan. Därför väntar jag ett tag med det, eftersom vi inte fått in bilderna till datorn än. Men så småningom ska jag väl lyckas få till nåt. ;-)

Vi hade i alla fall en jätte trevlig resa och det var otroligt skönt med den långa ledigheten. Men nu är det tillbaka till verkligheten igen ... till jobb, skola och vardagspussel ... och det är lååångt kvar till semestern. :p

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar