fredag 28 september 2012

Bättre idag

Idag har det faktiskt känts lite bättre. Inte bra ... men åtminstone mycket bättre än igår. Klart att jag fortfarande har haft en väldig tyngdkänsla i benet, men armen har känts avsevärt bättre ... och inte har jag heller varit lika trött.
Idag klarade jag ju till och med av att åka iväg och handla efter jobbet. Maken hämtade upp mig och sen åkte vi iväg till affären. Sen knatade jag ju omkring där en bra stund och plockade på mig diverse varor och när vi var klara åkte vi hem för att packa upp alltihop. Det var ju en bra stund då som jag fick använda benet ... så visst började det kännas tyngre och tyngre ju längre tiden gick. Fast ändå blev det inte riktigt lika illa som igår.
Efter att allt var upplockat, så började jag direkt med middagen. Det skulle bli tortillas, så det var ju en del att skära upp ... och så skulle såserna lagas. När det slutligen var dags för köttfärsen att stekas, så började det förstås kännas riktigt ordentligt i benet ... fast då hade jag ju ändå målet inom räckhåll. Jag visste att det snart skulle bli middag och att jag alldeles strax skulle få tid till att sitta. Men det var faktiskt bara benet som kändes jobbigt. Armen kändes rätt okej. Inte helt bra, förstås ... men rätt okej.

Precis före middagen, så kom min pappa hem till oss. Han ska stanna till på torsdag, tror jag. Dels ska han vara barnvakt i morgon, eftersom  jag och maken ska iväg på bröllop. Sen så tänkte han fira sin födelsedag här på söndag och på onsdag vill han fira Viktor, som fyller 12 år.
Det är ju skönt nu när han bor så pass nära, så han enkelt bara kan ta färjan hit om han känner för det ... eller om vi är behov av en barnvakt. :-)

Nå ... nu känner jag att det verkligen är superskönt med fredag! Idag ska jag inte göra ett dugg mer, så det känns väldigt skönt och avslappnande. Sen får jag ju sovmorgon i morgon, vilket också är himla skönt. Det känner jag att jag verkligen behöver. Veckan har ju liksom varit något tung och tröttsam, så nu behöver jag verkligen sova ut.
Eftersom vi ska på bröllop i morgon, så är det nog dessutom extra viktigt att jag är utvilad ... så att jag orkar vara pigg och alert hela kvällen ... så man är i skick att socialisera lite grann. ;-) Jag kan ju dessutom bli lite extra trött när det är en massa folk och ljud runtomkring mig. Det blir lätt rörigt i mitt huvud då, så därför är det nog extra viktigt att jag har sovit ut ordentligt före.
Det ska i alla fall bli kul att gå på bröllop. Var länge sen vi var på något, så det ser jag fram emot. Fast man lär väl antagligen känna sig lite seg sen på söndag, men det får man väl ta.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar