söndag 11 december 2011

Helgen

Den här helgen har gått väldigt fort, tycker jag. Det har varit lugnt och rätt händelselöst ... fast ändå rätt mysigt. Igår storhandlade vi. Sen var maken på klassträff på kvällen. Jag och barnen åt då en mysig 3-rätters middag ... i lite Nobel-anda, eftersom det ju var Nobel-dagen igår. Min pappa kom efter att vi ätit förrätten, så då fick han också äta med oss ... varmrätt och efterrätt.
Tidigare under dagen, så var jag också till stan en sväng med barnen. Vi köpte en vit skjorta till Viktor. Han hade ingen tidigare, så nu var det dags. Det är ju rätt praktiskt att ha en sådan. Nu fanns inte ens hans storlek, men det var nog bara tur, för då köpte vi storleken större ... som faktiskt passade rätt bra ... och som han antagligen kommer kunna ha under en längre tid.
Amanda köpte också ett par örhängen till sig själv ... ett par stoooora örhängen. Hon gillar stora örhängen ... ju större, desto bättre, tycker hon. Jag kan inte säga att jag håller med henne om det. Jag tycker mest det är obehagligt med jätte stora örhängen. Är så rädd att fastna i något.

Idag har också varit en lugn dag. Vi gick upp sent i morse. Sen blev det ju frukost och så småningom lunch. Vi kollade väl en del på TV ... bland annat julkalendern (på Re-TV) ... och så hade jag tvättstuga på eftermiddagen. Jag passade även på att julpynta lite mer. Har inte riktigt hunnit eller orkat pynta allting klart än, men nu är nog det mest färdigt.
Vi var en sväng till stan också ... för att få lite frisk luft och kolla i affärer.

Nu blir det en intensiv vecka med mycket aktiviteter. I morgon ska jag på en grej med jobbet direkt när jag slutar, så då kommer jag nog hem rätt sent. Sen är det judoavslutning på torsdag ... med glögg och pepparkakor efter träningen. Då är familjerna välkomna dit för att kolla på träningen och fika. Sen är vi bortbjudna på lördag kväll, så det händer väl en del grejer nu.
Så börjar jag känna mig hemskt stressad över julen nu också ... hur man ska hinna allt. Julklappar som ska köpas, julkort som ska skickas, hem som ska städas och övriga inköp som ska göras. Suck! Men, men ... det löser sig, som maken brukar säga.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar