måndag 6 augusti 2012

Ensam hemma

Sent igår kväll så åkte maken och barnen iväg till Helsingfors. De ska vara där hela veckan och själv fick jag ju bli kvar hemma eftersom jag måste jobba. :-( Så nu blir det till att leva lite singelliv den här veckan ... något som jag inte är ett dugg van vid. Jag brukar ju aldrig någonsin vara ensam hemma längre, så nu känns det ju väldigt ovant. Visserligen jobbar jag ju på dagarna, så tiden ensam blir ändå inte särskilt lång ... bara kvällarna och nätterna, så det kommer nog inte kännas så extremt jobbigt, egentligen. Kanske jag till och med kommer tycka om den här egentiden. ;-)
Idag har jag dock inte orkat känna efter så mycket, för jag har varit så sjukt trött. Sov inte mycket i natt, så det har ju då resulterat i en sjukt seg måndag. Hua! Hoppas det kommer kännas bättre i morgon.
Sen får jag träffa min familj igen på fredag, för då flyger jag till Helsingfors efter jobbet. Vi ska ha kräftskiva på kvällen, tillsammans med svärföräldrarna och min svågers familj (som kommer dit från Italien). Får se hur det går. Jag har aldrig flugit ensam tidigare, så det blir lite spännande. Jag åker direkt efter jobbet.

Nu ska jag nog strax lägga mig, för jag behöver mer sömn. Blir verkligen helt slut om jag sover för lite ... inte bara i huvudet, utan i hela kroppen. Min MS-sjuka kropp mår inte alls bra av för lite sömn. Får så svårt att gå och min vänstersida blir så sjukt tung. Dessutom känner jag av en  massa domningar i kroppen ... sådana som jag nästan aldrig känner av i vanliga fall. Men allt det där brukar sen återställas så fort jag fått en normal nattsömn, så jag hoppas det blir likadant den här gången. Idag har det nämligen känts otroligt tungt och det beror inte på att jag varit ensam hemma nu i kväll. Ensamheten har ju snarare varit en fördel nu när jag inte känt mig så bra, för nu har jag ju kunnat ta det extremt lugnt och har sluppit göra något alls ... behövde varken laga mat eller diska, så jag har kunnat ägna mig åt total avkoppling. Har väl blivit mestadels OS-tittande och lite FB-spel.
Hoppas morgondagen blir lite bättre, så att man orkar göra nåt mer på kvällen ... som att fixa till nån mer ordentlig mat till mig åtminstone. Så skulle jag behöva stryka en klänning.
Men nu blir det GODNATT!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar