onsdag 27 mars 2013

Snart blir det ledigt!

Tänk att det redan blivit dags för Påsk! Jösses, vad fort tiden går! Visserligen är ju påsken rätt tidig i år, men ändå ...
I  morgon (på Skärtorsdagen) jobbar vi halv dag på jobbet, så jag slutar redan klockan 14. Det känns ju superskönt, kan jag säga. Fast konstigt, på ett sätt. Jag är ju inte alls van att gå hem mitt på dagen, så varje gång när jag går hem tidigare känns det jätte märkligt ... nästan som om jag skolkar.
Så brukar det kunna kännas lite stressigt med sådana här kortare dagar. Man måste ju ändå hinna med allt, så dagen brukar då få bli lite mer komprimerad vilket gör att det känns som att man inte riktigt hinner med. Fast dagen går ju otroligt fort då i alla fall.
Det ska hur som helst bli väldigt skönt att sluta tidigt ... och sedan att få vara lite långledig ... 4 hela dagar! DET ska bli hur skönt som helst.
I morgon tänkte jag gå på stan en stund efter jobbet. Ska handla lite, hade jag tänkt. Antagligen kommer Amanda också med mig. Hon slutar skolan 14.05, så hon får väl komma ner till stan efter det och möta upp mig.

Sen blir det väl en lite annorlunda påsk. På fredagkväll är vi bortbjudna och sedan åker vi iväg till Sverige tidigt på lördagsmorgon. Vi ska till Sandviken och hälsa på min syster som precis fyllt 50 år. Det är inte ofta vi träffas, så det ska bli jätte roligt! Vi sover över där en natt och sedan kommer vi hem med sista färjan på söndag.
På måndag har vi dock inte mycket planer alls. Har bara tvättstugan inplanerad. I övrigt är det tämligen tomt i schemat. Blir väl sovmorgon och sedan en lugn och slapp dag.

Det blir nog i alla fall en rolig påskledighet. Ser mycket fram emot de här fyra lediga dagarna ... eller 4,5 dag är det ju till och med.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar