söndag 10 mars 2013

Fånig

Vi hade nog hemskt roligt på festen i fredags. God minibuffé, gott att dricka, en massa trevligt folk att diskutera med, bra tal hölls och så blev det en himla massa skratt.
Vi tog inte särskilt mycket kort, men jag hamnade åtminstone på EN bild ... nämligen denna:


Om man ska gå efter bilden, så kan man nog tydligt se att jag hade roligt, i alla fall. Jag tror aldrig att jag någonsin tidigare visat så mycket tänder på en bild. Hemsk, ser jag ju ut ... och otroligt fånig. ;-)
När Amanda såg bilden så frågade hon om jag var full. Haha! Ja, det ser kanske så ut? Fast inte tycker jag väl att jag hade druckit så värst mycket där egentligen. Efter att min kropp blev så bångstyrig när vi var på bröllop i höstas, så vågar jag inte längre dricka alltför mycket när jag är ute. Jag vill inte behöva avbryta i förtid bara för att kroppen blir alldeles vinglig medan huvudet fortfarande är klart. Pga min MS, så tål ju inte kroppen lika mycket alkohol som innan, så jag blir fort snurrig och obalanserad. Därför är jag nu noga med att inte dricka några ofantliga mängder. Om jag är hemma, så gör det inte så mycket, men när jag är ute någonstans, så är det jätte viktigt. Därför brukar jag numer hålla igen.
Klart ... lite påverkad kan jag nog säga att jag blev. ;-) Fast inte så jätte mycket. De sista timmarna drack jag endast vatten och coca cola, för då kände jag att jag inte ville bli mer påverkad. Det kändes då som en rätt lagom nivå ... och jag kunde bra ta mig hem sen utan att vägen blev alltför krokig.

Det var i alla fall verkligen jätte kul att festa lite. Det händer ju inte alltför ofta, liksom. Det var en väldigt trevlig stämning och folk verkade nöjda med samvaron. Maten var god och efterrätten var helt perfekt ... en riktigt seg och kladdig chokladkaka kan väl aldrig bli fel, liksom? Så allt var riktigt super!
Men i morgon börjar jobbet igen ... back to reality ... och den här veckan måste jag plugga lite även på vardagarna. Jag måste fixa min screencast till webdesign-uppgiften för uppgift 2 måste lämnas in om en vecka. Vet ännu inte om min första inlämningsuppgift är godkänd, men den är under granskning just nu, så jag får väl svaret vilken dag som helst.

Detta har i alla fall varit en underbar och studiefri helg.

1 kommentar :

  1. Tycker absolut inte att du ser fånig ut på bilden! Du ser däremot glat ut :-) Det där med att vara försiktig med alkoholen känner jag tyvärr igen. Inte är det SÅ kul att se kraftigt berusad ut efter ganska måttliga mängder...

    SvaraRadera