onsdag 13 februari 2013

Skapade en popstjärna

Idag var det maskerad på Amandas skola. De brukar ha det varje år veckan före sportlovet (som alltid infallet vecka 8 här).
Amanda hade bestämt sig för att hon skulle vara popstjärna. I söndags köpte vi en skinnjacka till henne, som hon tyckte var perfekt för det ändamålet. Så ville hon ju sminka sig också ... med riktigt smink! Hon får ju inte sminka sig i vanliga fall, så nu tyckte hon ju att detta var ett ypperligt tillfälle för henne att få gå ut sminkad.
Nå ... det var ju maskerad ... och då kan jag faktiskt göra undantag från normala regler.
Det krävde ju dock lite extra planering. Dels fick jag fläta hennes hår efter duschen igår kväll, så att det skulle bli lockigt under natten. Sen fick vi gå upp en halvtimme tidigare på morgon, så att jag skulle hinna sminka henne innan jag skulle iväg till jobbet. Den extra halvtimmen räckte väl precis till att sminka, ta bort flätor och fotografera. Ja, jag var ju tvungen att ta kort på min lilla popstjärna. ;-)

Så här blev i alla fall resultatet på min poserande flicka ...



  Jag kan ju säga att jag verkligen inte alls är nåt bra på att sminka. Men Amanda har sett en massa sminkvideos på Youtube, så hon berättade hur jag skulle göra.  :p
Jag tror i alla fall att hon blev tillräckligt nöjd med min kreation, så det blev nog rätt bra i alla fall.

1 kommentar :