måndag 24 december 2012

GOD JUL!

Så var det julafton, då. Det BLEV julafton, trots allt. Världen GICK inte under ... inte det här året heller. ;-) Så nu kan vi fira jul i lugn och ro tillsammans med nära och kära ... precis så som det SKA vara ... så som det BRUKAR.
För oss blir det nog en stillsam jul utan alltför mycket stress. Eftersom vi är ensamma, så är det enkelt att ta allt i sitt eget tempo. Vi har ju ingen annan att ta hänsyn till, så då kan man göra lite som man vill ... utan stress. Visserligen blir det antagligen samma upplägg som de flesta andra år ... traditioner, ni vet ;-) ... men det känns ändå lugnare, på ett sätt. Jag gillar visserligen när vi är fler på julen också, men det viktigaste är ändå att jag får vara med den närmaste familjen ... min man och våra barn. Huvudsaken är att jag får fira med dem. Det räcker bra för mig. :-)

Den här helgen har ägnats åt julförberedelser ... matlagning, bakning och en hel del shoppande. I lördags var jag och maken iväg ensamma på stan för att inhandla de sista julklapparna. Barnen hade vi satt i arbete med att städa under tiden. :-)
Jag tycker det är väldigt mysigt att handla julklappar så där precis före jul. Det är så stämningsfullt på ett sätt och jag blir så glad när man hittar något riktigt bra.
Det tog en väldig tid för oss på stan, dock. Vi for hit och dit, in och ut och sist blev det en tur till Alko (som Systembolaget) innan vi for hem. Men då var vi nöjda och belåtna.
Vi köpte en julklapp till mig också ... en sak som jag verkligen önskat mig, men som jag inte trodde att jag skulle få. Men så tyckte ändå mannen att jag skulle få en sådan. Kanske hade mina argument bitit på honom? ;-) Så tala om att jag blev lycklig! Vill inte berätta vad det är än. Tomten kommer ju med den först ikväll. ;-) Nä ... men sanningen är den att Viktor får en likadan (nästan) och därför vill jag inte avslöja något i förväg.
Fast ikväll kommer vi nog vara riktigt glada när vi har våra roliga julklappar att leka med. Tror nog Viktor kommer bli väldigt glad över sin också ... fast om han blir lika glad som jag, det vet jag inte ...

Nä ... nu måste jag gå och börja med maten, men jag uppdaterar mer här så småningom.

Tills dess ...

GOD JUL PÅ ER ALLA!



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar