tisdag 3 juni 2014

Buzzadorkampanjen för Hälsans kök, vegetarisk kebab

Ja, så var det ju den här buzzadorkampanjen som jag kom med i. Den för vegetarisk kebab från hälsans kök.

I torsdags blev det dags att testa, så jag hade införskaffat lite ingredienser så att vi skulle kunna få till en komplett- och förhoppningsvis god måltid.

Familjen var väl aningen skeptisk, eftersom herrarna i familjen inte är helt överförtjusta i vegetariska substitut, liknande quorn. Dottern, som istället ÄLSKAR quorn, var också skeptisk eftersom hon inte är så förtjust i kebab.


I alla fall, så satte jag igång med att steka "kebab"bitarna. Jag skar även till lite grönsaker och kokade basmatiris, som jag tänkte att vi skulle ha till. Jag rörde också ihop en vitlökssås och sedan när allt var klart, så satte vi oss till bords.

Hur smakade det, då?
Jo ... vi blev nog alla väldigt positivt överraskade. Konsistensen, var mycket fastare än vad quorn är, så det gillade vi! Klart att det inte smakade som kebab, men själv skulle jag faktiskt absolut kunna tänka mig att äta detta oftare och eventuellt som kebabsubstitut.
Grabbarna skulle dock aldrig välja detta före kebab, men som rätt tyckte de att detta var helt okej att äta.
Dottern, som inte gillar kebab, tyckte att detta var MYCKET godare än vanlig kebab. Så tydligen var detta en rätt bra produkt. :-)


 Här ovan är min tallrik. Visst ser den god ut? 
Även om de flesta familjemedlemmar nog föredrar kött, så blev vi nog rätt positiva till denna ersättningsprodukt. Konsistensen var riktigt bra och smaken var helt okej. Om jag åt sådana här produkter istället för kött, så skulle jag nog lätt kunna vara vegetarian. 
Men det gäller nog endast mig själv. Resten av familjen skulle aldrig byta ut köttet. Eventuellt dottern, men inte killarna.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar