torsdag 5 juni 2014

Firardag

I morgon är det skolavslutning för barnen. Tänk att sonen nu gått ett helt år i högstadiet, redan! Bara två år kvar tills det blir dags för gymnasium. Jösses!
Nu får vi för första gången sedan han började skolan inte gå på hans skolavslutning. Varken i 7:an eller i 8:an får föräldrarna gå. Men sen i 9:an så få vi komma. ;-)
Fast Amandas avslutning får vi ännu gå på. Hon slutar ju 4:an, så i morgon bitti ska vi gå till skolan och höra barnen sjunga in sitt sommarlov. Mysigt, somrigt och fullt av glädje och förväntningar.

Efter skolavslutningen ska jag till jobbet, fast det blir ju då en väldigt kort dag för mig eftersom jag slutar redan klockan 15 numer.

Sen blir det direkt hem och kolla in barnens betyg och sedan fixa till mig lite innan jag och maken sticker iväg till det svenska generalkonsulatet en sväng. Det är ju Sveriges nationaldag (och även MIN, förstås), så vi är bjudna till konsulatet för att fira nationaldagen.
Efter det så ska vi hem och fira ytterligare ... barnens skolavslutning ... och så tänkte jag fixa till lite god firarefterrätt.
Bakade denna ikväll:


En kladdkaka, typ, vilket var superlängesen jag bakade. Tänkte servera den med grädde och jordgubbar. Mums!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar