torsdag 11 juli 2013

Snart semester!!!

Min rygg har inte blivit helt bra än, så därför har jag heller inte orkat uppdatera bloggen sedan senaste jag skrev om mina ryggproblem. Dock har det ju blivit betydligt bättre och idag har jag till och med orkat sitta vid datorn på kvällen. Ända sedan jag fick mitt ryggskott, så har jag legat den mesta delen av kvällarna. Det har bara funkat att sitta upp i soffan under väldigt korta stunder, men idag har det gått betydligt bättre. Det känns ju rätt skönt om värken går över nu lagom till semestern. ;-)
Jag går nämligen på semester imorgon och ska sedan vara ledig i hela 4 veckor och det känns , otroligt underbart!
Imorgon jobbar jag sista dagen före långledigheten. Dessutom kommer Amanda hem igen efter sin långa semester hos farmor och farfar i Helsingfors. Så det blir en helt underbar dag. Längtar ju efter min lilla flicka!
Vi har dock inga ordentliga planer över semestern ... inte annat än att vi ska åka till Sverige nästa vecka. Svärföräldrarna ska vara hos oss och passa katterna under tiden.
Fast vad vi ska hitta på i Sverige är inte helt spikat än, men Amanda vill till Skara sommarland. Själv skulle jag gärna vilja åka till Göteborg, för där har jag aldrig varit (annat än till hamnen, då vi skulle till England på klassresa). Men vi får se ...
Eventuellt åker vi upp till pappa nåt i sommar också. Han har ju flyttat till Borlänge och vi har ännu inte varit där och hälsat på. Men det tar vi i så fall lite senare i sommar ... på en annan resa. Kan ju vara bra att sprida ut roligheterna lite, så man inte avverkar allt med en gång.

Hur som helst, så ska det bli fruktansvärt skönt med ledighet och morgondagen lär kännas rätt lättarbetad.

3 kommentarer :

  1. Önskar dig en härlig semester & hoppas din värk blir bättre/Kramar Annmi

    Pst...Hälsa alla gamla goa "Fl-vänner"

    SvaraRadera
  2. Hoppas ryggen är bra nu och önskar dig en fortsatt fin semester!

    SvaraRadera