Det finns tre olika smaker på dessa pizzor ... Mozzarella, Salami och Tonfisk. Tyvärr kunde vi inte testa tonfiskpizzan, eftersom jag inte fick tag på någon sådan ... fast mozzarellan och salamin, hittade jag. :-)
Jag värmde upp ugnen till 220 grader, som det stod ... och sen tillagade jag pizzorna direkt på gallret. Jag tolkade beskrivningen som att man skulle göra på det sättet. Faktiskt, så tyckte jag att beskrivningen var lite svårtydd. Det var i princip endast en bildbeskrivning och jag vill ju egentligen ha textbeskrivningar, så att jag kan läsa exakt hur man ska göra, men denna såg ut så här:
Visst ... inte ÄR den väl egentligen svår att tyda, bara att JAG hellre läser momenten i text ... Gör si och Gör så osv.
Hur som helst ... jag tillagade två åt gången, så delade jag sen upp de i slices, så kunde vi alla äta samtidigt vartefter pizzorna blev klara.
Före gräddning |
I ugnen |
Efter gräddning |
Viktor funderar över hur det smakar |
Mmm, vad gott! |
Men ... om man jämför med goda hemgjorda pizzor eller pizzeriapizzor, så får ju denna ett riktigt lågt betyg. Man kan ju inte alls jämföra på det sättet, eftersom man aldrig kan få samma upplevelse med någonting fryst och uppvärmt. Det kommer nog ingen någonsin lyckas åstadkomma.
Det funkar ju dock bra som mat om man vill ha nåt snabbt och enkelt ... och som smakar hyfsat. Om man vill ha en fryst pizza, så är denna absolut att rekommendera ... men det är ju knappast någon wow-upplevelse om man vill ha riktigt god mat.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar