torsdag 28 maj 2015

Internationella MS-dagen - orange, dagen till ära

Så här var jag klädd idag när det var den internationella MS-dagen.


Orange är ju färgen som ska förknippas med MS (åtminstone internationellt), så därför letade jag upp en gammal klänning i garderoben. Är nog det mest färgstarka plagg som jag äger, faktiskt. 
Tidigare gillade jag egentligen inte alls den här klänningen, men nu tycker jag nog faktiskt att den är rätt fin. :-)

-Åsa

tisdag 26 maj 2015

Twitter

Som vanligt så har jag haft lite svårt med att uppdatera här, men det är ju så himla knepigt att få till allt man vill i vardagen och i hela livspusslet.
Ändå har jag ju inga småbarn, men trots det så hinns inte allt med. Jobb (heltid nu för tiden), matlagning, tvätt, disk, handling, städning, träning och en hel del TV-tittande räcker gott och väl till för att fylla upp mina dygn.
Ja, så har vi ju det här med latheten också. Det är väl kanske min allra största fiende när det kommer till tid. Ju mer egentid jag har fått, desto mer lat har jag blivit. Suck!
Men jag SKA försöka bättra mig! I promise!
Jag har ju till och med en app på mobilen, så att jag lätt ska kunna blogga. Men, men ...

Nå ... jag har i alla fall börjat twittra lite ibland nu. Men jag har inte så många följare på Twitter, så det känns mest som om jag pratar med mig själv. ;-)


Så jag skulle inte ha nåt emot att få några till som läser vad jag skriver.


Om du vill följa mig på Twitter, så heter jag AasaC där.

Nu tänkte jag i alla fall snart sova och imorgon ska jag klä mig i orange, för då är det internationella MS-dagen och orange är färgen för MS.
Så klä dig i orange du också, för att stöda oss med MS!

-Åsa